STATS FOR ACE

Posted by AJAX PLUNKET 
This forum is currently read only. You can not log in or make any changes. This is a temporary situation.
AJAX PLUNKET
STATS FOR ACE
December 06, 2003 08:38PM
THERE WAS A CHARACTER IN BACK TO BACK PETER PARKER SPECTACULAR SPIDERMAN ANNUALS-#5 AND 6 I BELIEVE, CALLED ACE. SPIDERMAN IN TWO TRIES(DBL.SIZED ISSUES) COULD NOT DEFEAT HIM. IN FACT ACE WITH A LAST ATTACK THRUST A FAKE KNIFE IN SPIDERMANS CHEST. WHAT KIND OF MARVEL STATS WOULD HE HAVE. CLOSE TO THE ANSWERS?
Re: STATS FOR ACE
December 06, 2003 09:46PM
I remember him. I don't think that there has been anything published for him. I would love to see stats for him as well. Anyone care to take a stab at him?

warhammer
Re: STATS FOR ACE
December 07, 2003 12:16AM
didn't catch those, but would love to see the stats.:):bow::)

warhammer out...
Cromm-well
Re: STATS FOR ACE
December 07, 2003 02:09PM
I REMEMBER HIM ALSO. HE WAS A STREET LEVEL GANG LEGEND. A KIND OF MIX BETWEEN A STREET TUFF AND THE ARTIST FORMALY KNOWN AS PRINCE W/ A MOTORCYCLE, SHADES AND GREY HAIR AT THE TEMPLES. SPIDERMAN TRIED TO FIGHT HIM FAIRLY BUT THEN RESORTED TO HIS WEB-SHOOTERS. ACE WAS STILL ABLE TO DODGE SPIDERMAN'S BLOWS AND WEBBING. IT WAS AS IF HE COULD ANTICIPATE EVERY MOVE SPIDERMAN WOULD MAKE. THIS ACE FELLOW MUST OF HAD A HIGH RANKING IN COMBAT SENSE AND MAYBE EXTRA ATTACKS AND TELEPATHY. HE WAS ALSO PHYSICALY IN TOP FORM TO BE ABLE TO EXECUTE ALL THOSE FIGHTING AND AGILITY MOVES LIKE THE TASKMASTER CAN DO.
Re: STATS FOR ACE
December 08, 2003 05:23PM

TSR is a registered trademark owned by TSR Inc. TSR inc. is a subsidiary of Wizards of the Coast, Inc., a division of Hasbro, Inc. Names(s) of character(s) and the distinctive likeness(es) thereof are Trademarks and © of Marvel Characters, Inc. and are used without permission.

Names(s) of character(s) and the distinctive likeness(es) thereof are Trademarks and © of DC Comics and are used without permission. This site is not intended to make money. It provides resources to players of a game no longer being produced.